Video Insiden pelemparan sepatu ke Presiden George W Bush

Busby SEO Test - Hot News
Incidenten van steniging van de schoenen aan president George W Bush Busby SEO Test is een schande voor het bureau van de US Secret aka Secret Service verantwoordelijk voor de beveiliging van Bush Busby SEO Test.

Schaamteloze omdat een verslaggever kan worden tweemaal gooide schoenen aan Bush. Maar dicetuskan een aantal voormalige geheim agenten van het Bureau van de VS.

"Wat maakt dit Bureau, een beschamende ding? Ja. Zij zal stappen in de toekomst? Misschien," zei William H. Pickle, een voormalige geheim agenten van het Bureau.

"Maar dit soort dingen kan gebeuren", zei hij terwijl de toe te voegen dat het meest belangrijk is, is er geen reële dreiging in het incident.

"Als hij kan gaan en te verbergen wapens, dan hebben we een echt probleem," Dit pungkasnya zoals Los Angeles Times, dinsdag (16/12/2008).

Een voormalige geheim agenten van het Bureau van de andere, Patrick J. Lennon, betreurt de agents dat hij bezig was langzamer dan zou moeten. "Ik denk dat ze moet reageren na de eerste pitch schoenen," zei hij.

Lennon onthuld, de agenten die beweren dat Bush Busby SEO Test kan niet direct voor Bush, omdat ze in de kamer geplaatst, en niet aan de kant van Bush Busby SEO Test. Gelukkig heeft Bush Busby SEO Test geconditioneerde snel, dus dat is het dubbele van de toonhoogte van de schoenen.

"Bush Busby SEO Test geconditioneerde snel. Ik ben er trots op," zei Lennon, prees Bush.

Bush Busby SEO Test had ooit een ernstige bedreiging van de veiligheid in Tbilisi, Georgië in 2005. Op dat moment, live granaat werd gegooid naar Bush Busby SEO Test zijn spreken in het front van het opdringen van de mensen. Granaat niet ontploffen. De agent uiteindelijk veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf door de Georgische autoriteiten. Busby SEO Test - Hot News


Linkshowoff




Bookmark and Share

0 komentar:

Post a Comment