Skyline Felirat Magyar Plot Summary

Skyline Felirat Magyar Plot and Skyline Magyar Felirat in Skyline Summary Spoiler Online - Ha mást nem, a testvérek Strause dicséretet érdemel, amiért a puszta vakmerőség. Annak ellenére, hogy viszonylag kis költségvetésből, hogy már megpróbált egy idegen invázió film a skála függetlenség napja.

Magyar Felirat Skyline in Skyline Plot- Miután a bukás volt Aliens Vs Predator: Requiem, ez igaz, hogy várakozások meglehetősen alacsony a Skyline. Egészen addig, amíg az első pótkocsik meg, ami megjelenik néhány ügyes vizuális ötletek, hogy azt javasolta, hogy az önállóan készített sci-fi filmet érdemes lenne nézni után.

A film költsége kevesebb, mint $ 500,000 előállítani (a többi film $ 1-20 költségvetés felrobbantották a számítógépes hatás), ez nem meglepő, hogy az Skyline találja új módszerekkel tartani a költségeket. A maroknyi karakter sokat költeni a film bujkál egy lapos, megtekinti a kibontakozó invázió a vakok, a televízió, vagy egy távcső.

És míg a széles körben használják a CG segít, hogy a film nagyobb értelme a skála, a tényleges cselekmény és számos fizikai helyen nem lehet sokkal kisebb. Másnapos után egy vad buli a penthouse lakás, Jarrod (akit 24's Eric Balfour), aki terhes barátnőjével Elaine (Scottie Thompson) és a legjobb barátja Terry (Scrubs "Donald Faison) a ébredtem fel a rejtélyes kék fény sugárzik az égből .

Milyen lehet egy ferde utalás John Wyndham's The Day Of The Triffids, az idegenek "kék fény van egy furcsa, hipnotizáló hatással bárki, aki meghatározza szeme rajtuk, ami a húst, hogy kitör a visszerek, és a szemük a máz alatt . Egy szerencsétlen partygoer (Neil Hopkins) az első zárkóznak, és néhány pillanat múlva "Fényhatástól, ő kiragadtak el a gonosz betolakodókkal szemben.


Az ő pontról a az épület tetején, Jarrod és barátai néz, mint hatalmas idegen gépek kezdődik hoovering fel a hipnotizált tömegek LA, mint őszi levelek. És, mint a megszállók szoros körül őket, kell dönteniük arról, hogy felfüggeszti megbúvó luxus szerelvények a lakás, vagy vegyék ki esélyeit és fuss a hegyek.


Mivel ők már bizonyították, a testvérek Strause van egy valóban jó szemmel a vizuális effektek, és bár vannak olyan pillanatok az Skyline, ahol a pénzhiány miatt égbekiáltóan egyértelmű (hogy csökkentse a költségeket, az épület úgy tűnik, hogy áthatolhatatlan, hogy bármilyen drága-to-javítás kárt), a film CG alkalmanként egy par jóval nagyobb költségvetésű produkciók.

Szomorú tehát, hogy a Skyline az emberi tényező nem kapott annyi figyelmet, mint a különleges hatások. Karakterek rosszul húzott és gyakran ellenszenves, és a szkript felejthető a legjobb.

Van néhány igen csinos teremtés tervez, Alec Gillis jóvoltából és Tom Woodruff Jr., de ezek is leengedte a film kusza írást. Között a pusztítás, robbanások és goo, mi végül megtanulják pontosan miért a külföldiek is repült fényév a Földre, és ez egy motivációs emelte egyenesen a nagyon ripest a 50-es évek B-kategóriás film sajt.

Videó ebben a tekintetben, Skyline valójában nagyon jó móka a helyeken, és van néhány nevet is volt, mint a film néma karaktereket megpróbálja megőrizni egy lépéssel a külföldiek fosztogató csápok.

De aztán, ahogy a film eléri, amit lehet, szerintem a következő, abszurd over-the-top jogi aktust, akkor vége. Belemenni túl sok részlet lenne elrontani a meglepetést, de ez a fajta végkifejlet, hogy a közönség fogja találni vagy enyhén szórakoztató, vagy teljesen dühítő.

Ami nevetséges, mint a vége, Skyline legnagyobb probléma az, hogy lapos és unalmas karakter párbeszédet. A legtöbb egyszerű idegen takarmány, valamint a film vezet, Balfour és Thompson, a kijelző kis karizmával vagy kémia.

Mintha a testvérek Strause abban a reményben, hogy vizuális hatások ugyanolyan hatással közönség, mint a kék fények nem a polgárai LA -, hogy mi lesz így elvarázsolni a szép mintákat, hogy mi lesz figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy a Skyline a karakter minden jelenlétét konyhabútor.
Bookmark and Share

0 komentar:

Post a Comment